FOTO: flickr.com / Almir Dzanovic

U rijeci Savi na području Brčko distrikta pronađeno je beživotno tijelo muškarca, a pretpostavlja se da je riječ o Edinu Zejćiroviću iz Čelića koji je brutalno ubijen prije nekoliko dana.

Beživotno tijelo muškarca čiji se identitet utvrđuje pronađeno je danas u poslijepodnevnim satima u mjestu Vučilovac koje se nalazi na području Brčko distrikta.

Izvor blizak istrazi izjavio je da se pretpostavlja da je riječ o Edinu Zejćiroviću koji je 17. novembra ove godine kidnapovan, zatim brutalno pretučen i na kraju bačen u rijeku Savu.

Tri osobe osumnjičene za kidnapovanje, a zatim i svirepo ubistvo Zejćirovića već su uhapšene, a riječ je o 40-godišnjem S.H., 22-godišnjem S.D. i 26-godišnjem N.H. koji su nastanjeni u Brčkom.

Njima je već određen jednomjesečni pritvor, a prema zvaničnoj informaciji iz brčanskog tužilaštva, oni su osumnjičeni da su 17. novembra u Brčkom oteli, a potom na svirep način i ubili Edina Zejćirovića iz Čelića.

Istražitelji iz Brčkog trenutno utvrđuju identitet pronađene osobe u rijeci Savi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )