FOTO: null

BIJELJINA - Zbog radova na energetskim postrojenjima u Semberiji, danas će bez struje biti 3.500 potrošača, najavljeno je iz distributivnog preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Radnici "Elektroprenosa BiH" izvodiće radove u trafostanici "Bijeljina tri", zbog čega će i "Elektro-Bijeljina" prilagoditi svoj plan aktivnosti i izvoditi godišnji remont trafostanice "Dvorovi".

U periodu od 8.00 do 15.00 časova bez električne energije biće potrošači koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Međaši", "Kriva Bara", "Dvorovi škola" i "Dvorovi centar", a riječ je o 2.000 potrošača u Dazdarevu, Triješnici, Krivoj Bari, Međašima, Trnjacima i najvećem dijelu Dvorova.

Tokom radova na dalekovodu "Mesoprodukt", od 8.00 do 15.00 časova električnu energiju neće imati 1.500 potrošača u dijelu Ulice Raje Banjičića u Bijeljini i u naselju Velika Obarska.

"Molimo cijenjene kupce da uvaže pomenute radove, jer su neophodni za kvalitetnije snabdijevanje električnom energijom", navodi se u saopštenju. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )