FOTO: InfoBijeljina

Na putevima u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija nesmetano, uz povoljne uslove za vožnju, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina postoji opasnost od odrona.

Na magistralnom putu od Klašnica do prijedorske petlje zbog radova radnim danima od 7.00 do 16.00 časova saobraćaj se odvija usporeno.

Zbog izgradnje međudržavnog mosta na rijeci Savi izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na auto-putu Banjaluka-Gradiška, u zoni naselja Čatrnja i carinskog terminala.

Zbog rekonstrukcije raskrsnice na spoju auto-puta Banjaluka-Doboj i magistralnog puta Johovac-Rudanka, izmjenjen je režim odvijanja saobraćaja na magistralnom putu.

U toku je izgradnja MHE Krupac na rijeci Željeznici, zbog čega se saobraćaj na dionici magistralnog puta Krupac-Bogatići, na području opština Istočna Ilidža i Trnovo odvija naizmjenično, jednom trakom, uz semafore.

Na regionalnom putu Crna Rijeka-Bjelajce na snazi je potpuna obustava saobraćaja, svaki dan osim nedjelje, od 9.00 do 15.00 časova. Saobraćaj se preusmjerava na putne pravce Kola-Stričići-Čađavica-Mrkonjić Grad i Crna Rijeka-Jajce-Mrkonjić Grad. Izvan vremena obustave saobraća se naizmjenično, jednom trakom, uz regulaciju semaforima.

Na dijelu regionalnog puta Ugljevik-Glavičice u rejonu Starog Ugljevika zbog aktiviranog klizišta odvijanje saobraćaja je usporeno, naizmjenično jednom trakom.

Zbog aktiviranih klizišta, jednom trakom, naizmjenično saobraćaj se odvija na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo, u mjestu LJubačevo, i Ukrina-Gornja Vijaka.

U Federaciji BiH /FBiH/ magla jutros smanjuje vidljivost na putnim pravcima Donji Vakuf-Jajce-Banjaluka i Izačić-Bihać-Bosanski Petrovac.

Na magistralnom putu Jajce-Crna Rijeka zbog sanacionih radova od 7.00 do 16.00 časova dolazi do povremenih polučasovnih obustava, uz petnaestominutno propuštanje vozila. Poslije 16.00 na ovoj dionici saobraćaj se odvija naizmjenično, jednom trakom.

Na graničnim prelazima u BiH nisu evidentirana duža zadržavanja.

Zbog bezbjednosnih razloga i dalje je obustavljen saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )