FOTO: null

Auto-moto savez Republike Srpske (AMS RS) sprovodi u 18 gradova i opština širom Republike Srpske tradicionalnu preventivnu akciju "Da li vozite tehnički ispravno vozilo - provjerite 2016" koja ima za cilj da se vozači na pokretnom tehničkom pregledu vozil

Građani Bijeljine besplatan tehnički pregled mogu uraditi u utorak 28. juna 2016. godine, na lokaciji starog buvljaka u vremenskom period od 9 do 13 časova.

Kampanja je počela 15. juna i trajeće do 22. jula 2016. godine, a sprovodi se u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstvom saobraćaja i veza Republike Srpske, Auto-moto društvima (AMD) i lokalnim zajednicama.

Kontrola tehničke ispravnosti motornih vozila obavlja se na pokretnom tehničkom pregledu i na mobilnom uređaju za ispitivanje amortizera. Pokretni tehnički pregled je zapravo specijalno vozilo koje je opremljeno svom opremom potrebnom za kvalitetno vršenje tehničkog pregleda.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )