FOTO: Printscreen

Grupa Beogradski sindikat je uoči tragedije koja se desila 3. maja 2023. godine u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", gdje su stradali nevini, objavila pjesmu pod nazivom "Anđeli žive dovijeka". Tekst numere, kao i spot izaziva emocije.

"Pjesma je nastala u znak sjećanja i poštovanja prema malim anđelima (i jednom velikom), tragično nastradalim u OŠ "Vladislav Ribnikar", dana 03.05.2023.god. Spot za pjesmu je snimljen povodom godišnjice stradanja, uz saglasnost i podršku roditelja i porodica žrtava. Sav prihod od pregleda i striminga će biti uplaćen u humanitarne svrhe. Gospode, čuvaj i blagoslovi našu decu i podari im mjesto anđela, koje po svojoj nevinosti i dobroti zaslužuju i ne dozvoli da se Ribnikar, Dubona, Malo Orašje i slične tragedije ikada ponove.Veliko hvala Igoru Šunteru, Nataši Ivić, Džonatanu Inglišu, Mariji Mijin, Marku Svirčeviću, Milici Crnobrnji Vukadinović i svima koji su pomogli snimanje spota na njihovoj bezrezervnoj podršci", navodi se na Jutjub kanalu grupe Beogradski sindikat.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )