FOTO: null

Bazeni Banje Dvorovi kod Bijeljine počeli su zvanično sa radom, a novina ove godine je snižena cijena sezonske karte i mogućnost kupovine preko sindikata, rekao je Srni direktor Banje Vlatko Jeftić.

"Sezonu kupanja počeli smo zvanično juče. Radno vrijeme bazena je od 10.00 do 19.00 časova, a cijena ulaznice je na prošlogodišnjem nivou", dodao je Jeftić. 

On je podsjetio da je cjelodnevna cijena boravka na bazenima za odrasle pet KM, za djecu tri KM, a poslije 15.00 časova ulaz je četiri KM, osim vikendom kada je, takođe, puna cijena na snazi. 

Jeftić je naveo da je sezonska karta, za razliku od prošle godine kada je iznosila 180 KM, ove godine jeftinija i iznosi 120 KM za odrasle, a za djecu košta 80 KM. 

"Opredijelili smo se da snizimo cijene sezonskih karata s obzirom na tešku ekonomsku situaciju", rekao je Jeftić. 

On je naveo da Banja ove godine, kao novinu, uvodi i mogućnost da radne organizacije - preduzeća na veću porudžbinu sezonskih karata mogu dobiti određene popuste od 30, 40 i 50 odsto u zavisnosti od toga koju količinu karata bi uzeli. 

"Cilj nam je da privučemo veći broj posjetilaca, kao i da prodamo našu uslugu unaprijed", rekao je Jeftić. 

On je naveo da bi za firme ovaj način kupovine karata bio zanemariv, jer bi uštedjeli za svoje zaposlene, a to mogu da učine i putem sindikata. 

"Postoji i mogućnost kompenzacije usluga sa određenim firmama i našim dobavljačima", dodao je Jeftić. 

Banja Dvorovi, u čijem sklopu su jedan olimpijski i četiri manja bazena, pretrpjela je velike štete u prošlogodišnjim poplavama, ali je uspjela da ih u potpunosti sanira. 

"Na našim objektima danas, godinu dana nakon katasrofalnih poplava, nema tragova štete, sve je sanirano, uvedene su neke novine u ponudi, te sada radimo punim tempom", rekao je Jeftić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )