FOTO: null

Fanovi serije "Igra prijestola" s nestrpljenjem čekaju premijeru osme i posljednje sezone, koja će biti emitovana u aprilu ove godine, a jedna od glavnih glumica poručuje da je kraj razočaravajući.

I dalje se sve drži u strogoj tajnosti, a glumci se trude da otkriju manje detalja, ostavljajući tako fanove u iščekivanju.

Jedna od glumica, Mejsi Villijams nedavno je za medije izjavila da je završna sezona nešto što će razočarati mnoge.

"Mislim da niko neće biti zadovoljan završetkom. Niko ne želi da serija završi, čak i ja volim da je gledam i jako sam ponosna na posljednju sezonu. Ali mislim da će fanovi biti šokirani krajem i da će otkriti da nema nikakve veze sa onim što su očekivali", rekla je Mejsi.

Fanovi su odmah počeli da raspravljaju o tome na koje se sve načine može da se interpretira ova izjava, te neki zaključuju da treba da se pripremimo i za ono najgore. 

Mejsi nije željela da otkrije konkretne detalje, te je savjetovala da se fanovi strpe do aprila jer će tako više uživati u seriji.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )