FOTO: null

Mladi igrač američkog fudbala Dželik Kini (Jalique Keene) uhapšen je zbog sumnje da je počinio ubistvo nedaleko od Bostona

Kako prenosi ''Daily Mail'', Kini, koji je u Srbiji igrao za Kraljevske krune iz Kraljeva, neposredno po povratku u Sjedinjene Američke Države ubio je svoju 19-godišnju djevojku Mikaelu Konli (Conley), i to ispred škole u gradiću Bar Harboru.

Poslije izvršenog ubistva tijelo je ostavio u šumi, a, prema zvaničnim navodima medija, Mikaela je automobilom sačekala Kinija na aerodromu u Bostonu, gdje je po povratku iz Srbije sletio, da bi potom uslijedila svađa.

Prepirka je počela u školskom dvorištu i uslijedilo je ubistvo koje su razotkrile kamere. Na njima se vidi da je vukao djevojku po igralištu, ona se opirala, da bi se nekoliko minuta kasnije vidjelo kako Kini na leđima nosi Mikaelu i odnosi je ka šumi.

Poslije pregledanog snimka, policija je pronašla tijelo žrtve, a obdukcijom je utvrđeno da je preminula od posljedica gušenja i udaraca u glavu. 

Dželik Kini je na saslušanju rekao da je s Mikaelom prvi put imao odnos, poslije čega je uslijedilo čudno ponašanje i ozbiljna svađa, poslije koje je ubio.

Navodi se da će Kini biti u pritvoru do 21. avgusta, kada će biti izveden pred sud.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )