FOTO: null

Gradski odbor SNSD-a u Bijeljini podijelio je danas radost praznika sa sugrađanima darovanjem više od 800 paketa sa vaskršnjim jajima i slatkišima.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Tanja Bošnjaković rekla je novinarima da je 120 njihovih članova sa ljubavlju pripremalo vaskršnje darove i da se kroz ovu akciju pokazala njihova angažovanost. 

"Dame SNSD su velika snaga koja će se pokazati i u narednim mjesecima do izbora", najavila je Bošnjakovićeva i istakla da je jedina žena među gradskim odbornicima u Bijeljini iz SNSD i da su žene SNSD iz Bijeljine među narodnim poslanicima i poslanicima parlamenta BiH. 

Uz vaskršnju čestitku sugrađanima, Bošnjakovićeva je ocijenila da ovaj praznik mira, ljubavi i sloge slavi i njeguje porodične vrijednosti. 

Na punktu u centru grada sa sugrađanima se družio i odbornik SNSD-a Dragan Knežević koji je rekao novinarima da je današnja akcija tradicija ove stranke na hrišćanski praznik koji simbolizuje pobjedu života nad smrću i sila svjetlosti nad silama tame.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )