FOTO: InfoBijeljina.com

Na području Policijske uprave Bijeljina, u okviru kampanje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske "Vozi oprezno, putuj bezbjedno" do 16.08.2020. godine sprovodi se pojačana kontrola saobraćaja.

Pojačana kontrola saobraćaja usmjerena je na kontrolu vozača dvotočkaša, kontrolu korištenja elemenata pasivne bezbjednosti i kontrolu prevoza djece.

"Izdvojili bi podatak, da je najveći broj teže povređenih lica u mjesecu julu u kategoriji vozača dvotočkaša od čega su dva vozača motocikla i jedan vozač bicikla zadobili teže tjelesne povrede, pet vozača dvotočkaša su zadobili lakše tjelesne povrede od čega dva  vozača motocikla, dva vozača bicikla i jedan vozač mopeda", navode iz policije. 

Za devet dana u mjesecu avgustu na području naše Uprave automatskom kontrolom brzine  evidentiran je 421 prekršaj prekoračenja.

Automatska kontrola brzine biće nastavljena do kraja mjeseca avgusta. 

"Učestvujte u saobraćaju svjesno i odgovorno, poštujući sve elemente saobraćajne bezbjednosti", poručuju iz PU Bijeljina. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )