FOTO: InfoBijeljina

Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine je, u ime Mila Radišića iz Banjaluke, vlasnika banjalučke kompanije “Grand Trade“, poručila da ovaj privrednik i njegova porodica sve svoje aktivnosti i poslovanje obavljaju u skladu sa postojećim propisima.

“Dana 27. aprila 2024. godine putem Instagram profila „trivic_jelena“ , prof. dr Jelena Trivić objavila je video snimak kojim je teško oklevetala gospodina Mila Radišića iznoseći i pronoseći neistine koje se odnose na njegove lične i porodične prilike, odnosno dajući pogrešnu sliku o nekretnini ispred koje je nastao video. Naime, dr Trivić je istakla da je gospodin Radišić zajedno sa gospodinom Dodikom ‘dvojac koji je zgazio i oteo od naroda’, te je u nastavku video snimka istakla da je u toku gradnja za koju ne postoji adekvatno obavještenje na objektu o investitoru, datumu početka gradnje itd.”, ističe Advokatska kancelarija Stevanović.
 
U saopštenju se dodaje da se objekat koji je predmet njene opservacije nalazi pored kafea “Kajak”.
 
“Mile Radišić i njegova porodica sve svoje aktivnosti i poslovanje obavljaju u skladu sa postojećim propisima i niti jedna njihova aktivnost nikada nije bila usmjerena na kršenje zakona. Treba posebno imati u vidu da porodica Radišić neće dozvoliti da bilo kakva politička prepucavanja idu preko njenih članova, posebno imajući u vidu ranije probleme koje su pojedini predstavnici političkih elita pokušavali da uzrokuju našim klijentima, stvarajući ozbiljne probleme sigurnosne prirode”, navodi se u saopštenju.
 
Advokatska kancelarija Stevanović dodaje da je Jelena Trivić svojim radnjama koje je učinila 27. aprila 2024. godine ponovo ugrozila sigurnost njihovog klijenta, oklevetala ga, stavljajući mu metu na čelo svojim neistinitim objavama, te pokušavajući da svoju reputaciju izgradi stvarajući pogrešnu sliku o Radišiću i njegovoj porodici. 
 
“Shodno tome, Mile Radišić je putem ovog punomoćnika podnio krivičnu prijavu prof. dr protiv Jelene Trivić radi počinjenog krivičnog djela klevete iz člana 208a. Krivičnog zakonika Republike Srpske.
Ovim putem, porodica Radišić obavještava sve medije da je lokacija na kojoj se izvode radovi na snimku dr Trivić objekat za koji su uredno izdate sve građevinske dozvole, te da je u pitanju objekat za privatnu namjenu, ne i poslovnu, te da ne postoji niti jedna sporna pravna stvar po tom pitanju, posebno vodeći računa o tome da su sve dozvole pravosnažne i da je za sve uredno plaćena sva pripadajuća naknada koja je tražena pozitivnim propisima”, zaključuje se u saopštenju.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )