FOTO: null

Ukupno 16 osoba je stradalo u prvih pet mjeseci ove godine u saobraćajnim nesrećama na području Banjaluke, što je mnogo više nego 2014. godine, kada je troje lica poginulo, odnosno 2013. godine, kada je osmoro lica smrtno stradalo.

Istaknuto je to na sjednici Savjeta za bezbjednost saobraćaja grada, a koju je sazvao gradonačelnik Slobodan Gavranović i na kojoj su razmatrani problemi bezbjednosti saobraćaja u gradu.

Između ostalog, na sjednici je odlučeno da Odsjek za saobraćaj u narednih sedam dana sačini plan aktivnosti u koji bi bili uključeni svi subjekti i institucije, sa jasnim i preciznim zaduženjima, kako bi se zaustavio ovaj negativni trend i podigao nivo bezbjednosti saobraćaja u našem gradu.

Savjet za bezbjednost saobraćaja grada apeluje na sugrađane, učesnike u saobraćaju, da poštuju saobraćajne propise i da budu svjesni da se saobraćajne nesreće ne događaju drugima i da oni svojim propisnim ponašenjem čuvaju svoje, ali i živote drugih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )