FOTO: null

Na ovoj neobičnoj listi našli su se neki predmeti koje nikada ne biste očekivali. Ipak, sve priče imale su srećan kraj...

Šestomjesečni labrador progutao je, vjeorvali ili ne čak 13 kamena. Vlasnici su primjetili da je pas počeo da odbija hranu, i odmah potražili pomoć veterinara. Imali su šta da vide! Operacija i oporavak ljubimca vlasnike je koštao 1.500 dolara.  


Strijela

Preslatka ženka boksera po imenu Beti, još kao štene je ugrabila priliku da pobjegne u vrt porodične kuće, gdje se dokopala dječje igračke u vidu strijele duge 25 i po centimetara, koja je služila za dječju igru. Beti je strijelu, koja je bila velika gotovo kao i ona, progutala, ali i ova priča imala je srećan kraj.


Villjuška

Desetogodišnji haski Apači, bio je vrlo nestrpljiv pa je umjesto večere, pojeo viljušku, koja je zatim probila žilu u njegovim grudima. Apači je prošao kroz nekoliko transfuzija krvi i vrata brojnih veterinarskih ordinacija. Ali, upornost se isplatila, i on se oporavio.


Homer Simpson

Figurica Homera Simpsona nalazila se kao iznenađenje u čokoladnom jajetu, ali dalmatinac Diksi bio je bio veoma nestrpljiv i pojeo figuricu. Nakon što se razbolio i počeo da gubi kilograme, Diksi je završio na operacionom stolu. Od tada jede samo pseću hranu!


Fudbalska lopta

Junak ove priče nesuđeni je fudbaler, ali ne zbog nedostatka talenta ili povrede, već zato što se rodio kao labrador. Sva sreća, bila je izduvana.


Vjerenički prsten

Labradoru Saksu se baš dopao vjerenički porsten svoje vlasnice. Ona je zatim morala da ga prati po kući kako bi pronašla prsten... Ako nas razumijete.


Nokti

Roksi možda željela duge vještačke nokte, ili samo da se poigra sa njima. Ali, kada je uspjela da u stanu pronađe kutiju sa vještačkim noktima, pojela je čak 130 a zatim završila na operaciji. Sad preferira prirodno.


Mobilni telefon

Njegov vlasnik stalno je gledao u svoj mobilni telefon. To je dosadilo dobermanu Neru, koji je skočio i zagrizao, pa potom progutao telefon. Nero se oporavio, ali telefon nije bio te sreće.


Golf loptice

Jedan pas progutao je čak 9 loptica za golf. Srećom, veterinari su rješili problem, i pas se oporavio.


Gumena patkica

Sedmomjesečni staford iz Engleske iz želje da mu drugi pas ne otme igračku, pojeo je gumenu patkicu. Ozi je zatim završio na operaciji, a srećom, sve je prošlo kako treba.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )