InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

U aprilu bez poginulih na putevima u regiji

Izvor: srna
16.05.2018 14:42
0

BIJELJINA - Na području Policijske uprave Bijeljina u aprilu se dogodilo 80 saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo poginulih, rečeno je Srni u policiji.





U ovom periodu na putevima u regiji dogodila se jedna saobraćajna nezgoda sa teško povrijeđenim licima i 15 nezgoda sa lakše povrijeđenim licima. 

U 64 saobraćajne nezgode u aprilu zabilježena je samo materijalna šteta. 

Najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda bili su nepropisno izvođenje radnje sa vozilom u saobraćaju i neprilagođena brzina uslovima i stanju puta. 

U aprilu 2017. godine na području Policijske uprave Bijeljina evidentirano je 76 saobraćajnih nezgoda, od čega 10 sa teško povrijeđenim i 14 sa lakše povrijeđenim licima. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.



Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.