InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Danas počinje festival lutkarstva

Izvor: InfoBijeljina.com/srna
16.04.2018 08:15
0

BIJELJINA - U Bijeljini će od danas do četvrtka, 19. aprila, biti održan Drugi festival lutkarstva i video-prezentacije knjige "Lutvid-fest 2018", u organizaciji Narodne biblioteke "Filip Višnjić".FOTO: InfoBijeljina


Manifestacija će svečano biti otvorena u 10.45 časova, a u programu festivala učestvovaće osnovne škole iz Bijeljine i Ugljevika, te iz Kragujevca, Požege i Zaječara. 

"Lutvid-fest" će u 11.00 časova otvoriti lutkarska predstava Osnovne škole /OŠ/ "Sveti Sava" iz Bijeljine "Vidovite priče", a u 14.00 časova na programu je predstava OŠ "Petar Leković" i Narodne biblioteke iz Požege "Dar kraljeve kćeri". 

Sutra u 11.00 časova predstaviće se OŠ "Jovan Dučić" iz Bijeljine sa predstavom "Agi i Ema", a u 14.00 časova OŠ "Dositej Obradović" iz Suvog Polja kod Bijeljine sa predstavom "Dalje šape od vatrenog kamena". 

U srijedu, 18. aprila, u 11.00 časova biće odigrana predstava OŠ "Aleksa Šantić" iz Ugljevika "Mala veštica", a u 14.00 časova OŠ "Dvorovi" iz Dvorova "Kako sam postao pseto". 

U četvrtak, 19. aprila, u 11.00 časova biće odigrana lutkarska predstava "Agencija za roditelje" OŠ "Desanka Maksimović" iz Zaječara, a u 14.00 časova "Čarobnjak iz Oza" OŠ "Dragiša Luković Španac" iz Kragujevca. 

Ulaz za sve predstave u velikoj sali Narodne biblioteke "Filip Višnjić" u Bijeljini je slobodan, a uručenje nagrada i svečano zatvaranje festivala predviđeno je za četvrtak, 19. aprila, u 17.00 časova.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.