InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Brčko-gas osiguranje: Registracija vozila na rate za penzionere i članove njihovih porodica

Izvor: InfoBijeljina.com
13.03.2018 16:19
0

U razgovoru sa predstavnicima Brčko-gas osiguranje d.d. u Bijeljini, informisani smo da je ovo osiguravajuće društvo uvelo novu ponudu u okviru svojih usluga. Nova vrsta usluge odnosi se na mogućnost registracije vozila na rate za penzionere i članove njihovih porodica.FOTO: InfoBijeljinaOd sada penzioneri koji primaju penzije putem Fonda PIO Republike Srpske, ali i članovi njihovih porodica mogu registrovati svoj automobil na period do 6 mjesečnih rata, bez kamata. 

Kako nam je prenio gospodin Miodrag Ivanović, direktor filijale osiguranja u Bijeljini, ova pogodnost omogućena je zahvaljući uspostavljenoj saradnji sa Brčko Gas Penzionerskim mikrokreditnim društvom, koje od prije nekoliko dana ima otvorenu filijalu i u Bijeljini, koja se nalazi u ulici Meše Selimovića 2 (iza zgrade opštine). 

Osnovna djelatnost ovog mikrokreditnog društva jeste odobravanje kredita penzionerima za različite namjene, po vrlo povoljnim i jednostavnim uslovima, a sve informacije u vezi kredita penzioneri mogu dobiti na telefon 055/490-666.

Sve detaljne informacije oko mogućnosti i pogodnosti registracije vozila na rate penzioneri mogu dobiti pozivom na broj 055/490-115 ili dolaskom u prostorije Brčko-gas osiguranje d.d. Filijala Bijeljina koje se nalaze na adresi Dimitrija Tucovića 94.

PRPratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.