InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Osam osuđenika slušalo koncert Borisa Režaka

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
13.03.2018 12:01
2

Kazneno-popravni zavod /KPZ/ Bijeljina organizovao je odlazak osuđenih lica na koncert kantautora mlađe generacije Borisa Režaka iz Banjaluke koji je održan u Centru za kulturu "Semberija" Bijeljina.FOTO: InfoBijeljina


Koncertu je prisustvovalo osam osuđenika i pripadnici službe tretmana u ovoj ustanovi, saopšteno je iz KPZ Bijeljina. 

Aktivnosti iz oblasti kulture predstavljaju sastavni dio utvrđenog programa postupanja i ostvarivanja ciljeva tretmana usmjerenih ka resocijalizaciji i reintegraciji osuđenih lica u društvenu zajednicu. 

Usvajanje i razvijanje kulturoloških vrijednosti predstavlja svojevrsnu nadogradnju ličnosti koja ima značajan edukativni karakter za osuđena lica, navodi se u saopštenju.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Neka osoba

14.03.2018. 07:23
A u prvim redovima sjede buduci osudjenici, mlade marionete Milorada Dodika.

Presretac

13.03.2018. 14:51
SNSD-ovi puleni u prvom redu.
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.