InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Sedmogodišnji Đorđe Perić iz Bijeljine pobjednik „Beogradskog festivala harmonike“

Izvor: InfoBijeljina.com
11.03.2018 22:01
0

Na petom „Beogradskom festivalu harmonike“, koji je održan 10 - 11. marta u Beogradu, naš sugrađanin, sedmogodišnji Đorđe Perić, osvojio je prvu nagradu i bio apsolutni pobjednik u svojoj kategoriji uzrasta do 10 godina.FOTO: InfoBijeljinaĐorđe je učenik muzičke škole Kornelije Stanković Bijeljina - Ugljevik, u klasi svog oca, profesora Slaviše Perića.

Muzikom je počeo da se bavi od svoje četvrte godine kada je imao i prvi javni nastup. Laureat je mnogih međunarodnih festivala u BiH, Srbiji, Hrvatskog, Sloveniji, Austriji. 

Do sada ima preko 20 osvojenih nagrada. 

Na nedavno održanim internacionalnim festivalima: Primavera 2018. Bijeljina, XX Međunarodno takmičenje harmonikaša Loznica 2018, XI  Međunarodni muzički festival Aranđelovac 2018, takođe je bio pobjednik u svojim kategorijama.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.