InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

KK Feniks Basket: Mjesec besplatne košarke

Izvor: semberskenovine.ba
13.02.2018 13:18
0

Košarkaski klub Fenix Basket organizuje mjesec besplatne košarke za mališane, uzrasta prvog i drugog razreda osnovne skole. Treninzi se održavaju dva puta sedmično u sali OŠ ,,Knez Ivo od Semberije”.FOTO: InfoBijeljina


- Možemo biti ponosni, jer se na prve treninge pojavilo 14 djevojčica i dječaka. Mjesec besplatne kosarke traje tokom februara, a svi zainteresovani dječcaci i djevojčice mogu da nam se pridruže. U toku mjeseca besplatne košarke učesnicima će biti podijeljene diplome, majice, flašice i čarape, poručuju iz Košarkaškog kluba Feniks Basket i zahvalju se kompaniji TRB koja je finansijski podržala mjesec besplatne košarke.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.