InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

„Kultfest“: Podrška kulturi i humanosti

Izvor: InfoBijeljina.com
13.02.2018 13:00
0

Učenici odjeljenja četvrto devet iz bijeljinske Gimnazije „Filip Višnjić“, u okviru projekta „Ja, građanin“, organizuju u četvrtak i petak, 15. i 16. februara, festival simboličnog naziva „Kultfest“.FOTO: InfoBijeljina


Ovaj projekat razvoja kulture i humanosti biće otvoren slikarskom radionicom koju će voditi bijeljinski slikar Spomenko Đekić. 

Radionica je otvorenog tipa, namijenjena djeci između 11 i 14 godina, gdje će talentovani mališani usavršavati grafitnu tehniku, a biće održana u četvrtak, 15. februara, od 15.00 do 18.00 časova u prostorijama Muzeja Semberije. 

Prvi dan festivala biće odigrana višestruko nagrađivana predstava "Terapija", banjalučkog pozorišta "Dis". Predstava će biti odigrana u Centru za kulturu "Semberija" sa početkom u 20.00 časova, a cijena ulaznice je dvije KM. 

Drugog dan manifestacije, 16. februara, predviđeno je predavanje diplomiranog filozofa profesora Gordana Živića o temi "Zaštita ugroženih vrsta", koje će biti održano u Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić" od 18.00 časova. 

Ulaz je slobodan. 

"Kultfest" biće završen humanitarnom žurkom u "Jelen pabu" od 20.00 časova. 

Cijena ulaznice je dvije KM, a sav prihod od ulaznica za predstavu i žurku biće namijenjen za liječenje Aleksandra Gajića iz Zvornika. 

"Biće to veče rok i eletronske muzike, gdje će se, nadamo se, još jednom pokazati nesebičnost i humanost naših sugrađana", naveli su organizatori. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.