InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

GRANDLAND X - Novi član Opel porodice, rezervišite probnu vožnju

13.02.2018 08:09
0

Grandioznost ulazi u Vaš život, kao novi član Opel porodice GRANDLAND X uz naprednu kameru od 360 stepeni, pametna led prednja svjetla i intelligrip kontrolom držanja ceste.

Zrači avanturom iz svakog ugla svojim oštrim linijama, robusnim izgledom i sportskim stavom. Samo krenite i slijedite svoj instinkt sve dok ne padne noć, a onda uživate u pogledu na zvijezde zahvaljujući panoramskom krovu.

Rezervišite probnu vožnju kod ovlaštenog Opel partnera AC Nešković od 26.02 - 28.02. u Bijeljini, Sremska 3 i u Banja Luci, Knjaza Miloša bb od 01.03 - 03.03.2018. Detaljnije pogledajte na LINKU.  

Život postaje grandiozan uz novi SUV Grandlan X. Čekamo Vas.

BUDUĆNOST PRIPADA SVIMA


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.