InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Borci Bijeljine obilježili slavu

Izvor: BN TV
12.02.2018 20:15
2

Lomljenjem slavskog kolača uz prisustvo brojnih zvanica Boračka organizacija u Bijeljini obilježila je krsnu slavu Sveta Tri Jerarha.FOTO: BN TV


- Za slobodu Republike Srpske najzaslužniji su borci te da sa ponosom mogu da kažu da su branili svoja ognjišta onda kada je srpskom narodu bilo najteže, rekao je predsjednik Boračke organizacije Bijeljina Miodrag Stevanović. 

Slavlju Boračke organizacije u Bijeljini prisustvovao je i predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić koji je istakao važnost jedinstva boraca.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić koji je bio kum slave, istakao  je da ova Boračka organizacija ima veliku odgovornost, te da čini velike napore kako bi pomogla ljudima koje predstavlja u saradnji sa predstavnicima lokalne vlasti.On je ukazao da je sve veći problem boraca nemogućnost zapošljavanja. 

Povodom slave Sveta Tri Jerarha, Boračka organizacija Bijeljine odlučila je da medalje dodijeli Eparhiji zvorničko-tuzlanskoj i generalu Ratku Mladiću.Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Zoran

13.02.2018. 08:40
Događaj se odigrao u Bijeljini. U Bijeljini je Mićo uvijek domaćin. Mićo je heroj Semberije i Majevice. Svi ovi oko Miće i iza Miće su uz Miću. 100%

zaprška

13.02.2018. 07:53
Da li je moguće da ovaj čovjek ( gradonačelnik) mora biti "zaprška" na svakom događanju u Semberiji? Skloni se , čovječe, dodio si ama baš svima, čak i onima koji su za tebe glasali. Niti si SDS, niti si SNSD, čiji si zapravo, znaš li?
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.