InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Večeras spektakl, u finalu Zimske lige Monako i Kort

Izvor: InfoBijeljina.com
12.01.2018 19:36
0

Zimska liga u malom fudbalu, koja je ove godine, po ocjeni prisutnih, najbolja u poslednjih 20 godina, završava se večeras finalnom utakmicom u kojoj se sastaju ekipe DOO Monako i Kort marketi.FOTO: InfoBijeljina


Zimskoj ligi je ove godine vraćen stari kult, a dokaz tome su velike posjećenosti svih dana dok je trajalo takmičenje.

"Sportska dvorana je sinoć bila prepuna, a tako će biti i večeras. Po ocjeni svih prisutnih ovo je najbolji turnir u poslednjih 20 godina u Bijeljini. Pozivamo sugrađane da dođu i isprate veliko finale", rekli su nam kratko organizatori. 

Finalna utakmica na programu je večeras od 20.30 časova, a očekuje se i najveći broj gledalaca u poslednjih 20 godina, te će dvorana zasigurno biti ispunjena do poslednjeg mjesta.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.