InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Gužva na graničnom prelazu Rača

Izvor: InfoBijeljina.com
12.01.2018 18:30
2

Na graničnom prelazu Rača, na ulazu u BiH iz pravca Srbije stvorene su gužve, pa se s toga čeka do 45 minuta na prelazak granice, javljaju čitaoci portala InfoBijeljina.FOTO: InfoBijeljina.com / ilustracija


"Kolona automobila koji čekaju da uđu u BiH je velika. Od 18.00 časova čekamo, i kretanje automobila je baš usporeno", rekli su nam čitaoci.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske navode da čekanja na ostalim graničnim prelazima nisu duža od 30 minuta.

Dodaju i da se saobraćaj u Srpskoj odvija uz zadovoljavajuću prohodnost putnih pravaca, po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima.

"Na svim dionicama u usjecima i pored kamenih kosina, skrećemo pažnju na učestale odrone zemlje i kamenja na kolovoz. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu, te obavezno posjedovanje zimske opreme", rekli su nam u AMS RS.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

UG

14.01.2018. 09:24
Haloooo redakcijo . Sa kojim pravom objavljujete sliku moga vozila ( tablica ) ? Śta ako sam ja išao u Srbiju tajno bez znanja drugih lica ?

Neko je ugasio svjetlo

13.01.2018. 08:03
Tako izgledaju specijalne i paralelne veze. Bravo Vucicu siptarcicu. Molim te, ako ikako može, da na ulazak u tvoj pasaluk cekamo i po dva dana. Za to vrijeme ti svojoj istokrvnoj braći izgradi najmoderniji auto put do Tirana.
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.