InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Novogodišnji paketići za oko 1.000 mališana /FOTO/

Izvor: InfoBijeljina.com
11.01.2018 19:33
5

Gradski odbor SNSD-a Bijeljina podijelio je večeras, u jednoj u nizu prazničnih aktivnosti koje je organizovao, oko 1.000 novogodišnjih paketića djeci članova i simpatizera stranke, kao i svim mališanima koji su večeras odgledali predstavu u Centru za kulturu „Semberija“.FOTO: InfoBijeljina"Ovo je jedan veliki događaj za SNSD Bijeljina i svakako pokazuje snagu ove stranke", rekao je predsjednik stranačkog Gradskog odbora Nedeljko Ćorić, čestitajući pravoslavnu Novu godinu. 

On je dodao da SNSD daje svoj maksimum u nastojanju da život djece u gradu učine što bezbrižnijim. 

"Večerašnju akciju organizujemo zajedno sa našim članovima, simpatizerima i građanima Bijeljine. Svaku dosadašnju aktivnost organizovali smo da bismo poboljšali međusobnu saradnju i povjerenje", rekao je Ćorić. 

On je naglasio da SNSD ima definisanu i odgovornu politiku u Republici Srpskoj i na nivou BiH. 

"Naša politika, kada je riječ o natalitetu, majkama i djeci, poznata je. Jedina smo zajednica u regionu koja ima i fond koji se bavi isključivo pozicijom majke i djeteta. Politika Vlade Srpske je odgovorna, kao i svih nas koji vodimo takvu politiku ovdje na području grada", rekao je Ćorić. 

Predsjednik Aktiva žena SNSD Bijeljina Tanja Bošnjaković rekla je novinarima da je večerašnja aktivnost jedna od najljepših koju stranka priređuje, "jer su djeca ta koja svima izvuku osmijeh na lice". 

"Prelijepa je atmosfera, a sve ove lijepe emocije treba da širimo sa našim članovima i sugrađanima", rekla je Bošnjakovićeva i dodala da su svi mališani iz grada bili obaviješteni da dođu na večerašnju predstavu. 

Večerašnja akcija bijeljinskog SNSD-a zajednička je aktivnost Gradskog odbora stranke, Aktiva žena i Mladih socijaldemokrata Bijeljina.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Petar

13.01.2018. 22:21
Cestitke SNSD na organizaciji najveceg dogadjaja od postanka Centra za kulturu. Vidi se kad mlad i ozbiljan covjek dodje na celo stranke. Pa SNSD je imao vise organizovanih dogdjaja u zadnjih godinu-dve nego u predhodnih 10 godina. Cestitam i uskoro postjem clan.Zelim da budem dio ovog tima.

Čovjek

12.01.2018. 15:17
Ma, čini vam se da je ostalo samo 500 mališana u prizemlju. Po mom objektivnom mišljenju, bilo ih je makar 12 000.

realan

12.01.2018. 12:56
Tačno, tri puta po tristotine, jer je ispred sale na spratu i prizemlju ostalo oko 500 mališana. Nezapamćeno u Centru za kulturu! Najmasovniji događaj u istoriji Centra za kulturu. Čestitamo organizatoru, odnosno GrO SNSD-a Bijeljina.

Realno

12.01.2018. 08:09
Od 3 puta su podijelili tih 1000 paketića pošto je kapacitet sale do 300 mjesta a po slikama izgleda da je ovo treća tura, jer je sala poluprazna...

realan

11.01.2018. 22:59
Veličanstven događaj!
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.