InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Večeras počinje "Sedmica iranskog filma"

Izvor: InfoBijeljina.com/srna
07.12.2017 08:29
0

BIJELJINA - U Bijeljini večeras počinje prva revija iranskog filma tokom kojeg će publika do 12. decembra moći da vidi pet najnovijih filmova režisera iz te zemlje, čija su ostvarenja nagrađivana na mnogim državnim i međunarodnim festivalima.

LJubitelji filma imaće priliku da u Centru za kulturu "Semberija" pogledaju iranske filmove "Kćer", "Danas" i "Tako daleko, a tako blizu", čiji je režiser Reza Mirkarimi, autor filmova koji su tri puta bili kandidovani za nagradu Oskar. 

Tokom "Sedmice iranskog filma" u Bijeljini će biti prikazani i filmovi "Ludi top" režisera Abolhasana Davoudija, te film "Gdje su mi cipele?" čiji je režiser Kiumars Porahmad. 

Organizator revije je Kulturni centar Ambasade Irana u BiH. 

Projekcija filma prvog dana je nakon svečanog otvaranja u 17.00 časova, a svakog narednog dana projekcije su od 18.00 časova.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.