InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Kako da odaberete pravi poklon

Izvor: novosti.rs
14.11.2017 15:35
0

Psiholozi kažu da, bez obzira koliko potrošite na poklon, onaj kome ste ga namijenili biće srećan jedino ako ste ga slušali! Čak i skroman dar biće efektan ako je to ono što osoba želiFOTO: pixabay.com


Bliži se rođendan drage osobe, člana porodice, prijateljice ili kolege, a vi još uvijek niste odabrali poklon. Izbor uglavnom zavisi od "budžeta" i od afiniteta onoga kome je namijenjen. Možete da odaberete dosta toga, ali psiholozi, međutim, kažu da, bez obzira koliko potrošite na poklon, onaj kome ste ga namijenili biće srećan jedino ako ste ga slušali!

Kažu da svi nesvjesno odajemo svoje želje bliskim ljudima, "uz put" govorimo šta nam se dopada u neformalnim razgovorima i šetnjama. Zato - slušajte.

Čak i ako poklon nema visoku materijalnu vrijednost, osoba kojoj ste ga namijenili biće mnogo srećnija ako je to ono što je želila. Istraživanja pokazuju da žene najviše vole da dobiju šminku, komad garderobe, cvijeće, masažu ili kozmetiku, dok će se muškarci više obradovati nekoj tehno-spravici ili parfemu.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.