InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Bijeljina: Pun šleper automobilskih guma zatrpavao uz Drinu /FOTO/

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
14.11.2017 15:01
14

Fotografije divljih deponija smeća u Bijeljini Predrag Timotić danas je dostavio Srni u nadi da će njihovo objavljivanje podstaknuti nadležne u gradu da spriječe zagađenje, ali i savjest sugrađana da čuvaju životnu sredinu.FOTO: SRNATimotić kaže da je fotografije snimio na šljunkarama uz obalu rijeke Drine kod Pavlovića mosta, gdje je zatekao vlasnika zemljišta kako čitav šleper starih automobilskih guma zatrpava uz Drinu. 

On dodaje da, kao vozač autobusa, svakodnevno putuje kroz Evropu i vidi koliko se polaže na komunalnu čistoću i ekologiju, zbog čega zamjera gradskim vlastima što se Bijeljina zatrpava smećem. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Rato

17.11.2017. 15:13
Postovani pratioci ove stranice. Komunalna policija je vec ranije upoznata sa ovim problemom i naravno da je prije 4 mjeseca izasla na lice mjesta. Radi se o zemljistu koje Katastarski pripada opstini Bogatic tzv "Drinske ade". Zakon o komunalnoj policiji i Odluka o komunalnom redu, te Odluka o odvozu i deponovanju komunalnog otpada se provode na teritoriji Republike Srpske tj na podrucju grada Bijeljine. Ni po jednom clanu zakona niti odluke komunalna policija ne moze reagovati na teritoriji tj zemljistu koje pripada drugoj drzavi niti se mogu primjeniti kaznene odredbe. Najveci problem su nesavjesni, bahati gradjani koji tamo odvoze gume i komunalni otpad jer odlicno znaju da je to teritorija Srbije. I na kraju kada je u pitanju kontrola korita i vodotoka rijeka ispekcijski nadzor provodi vodoprivredni inspektor.

KP

15.11.2017. 13:39
Ja koliko vidim ovi iz komunalne na poslu se samo slikaju, pucaju selfije i objavljuju po društvenim mrežama. Nemaju kad raditi. BUAHAHAHA

Bajka

15.11.2017. 09:19
Ovaj mladi savjesni covije, Predrag Timotic, navukao je neprijatelja za citav zivot.A lopovima i siledzijama znamo samo inicijale.Komunalna policija konacno treba na teren malo vise , oni su i previse gospoda.Da li neko od njih cita ovo?Rato?

Mikac

14.11.2017. 18:36
Ako jednom napravimo kvalitetan asfalt šta ćemo krpiti poslije zime???

Semberac

14.11.2017. 18:11
Katastrofa najvece kazne i otkazi agencij koja je imala taj reon!!!

Mirko

14.11.2017. 17:55
Zalosno a najveca sramota za komunalnu policiju.Ako bi radili za sto su nadlezni nasli bi odgovorno lice da sve pocisti i da ga debelo kazne pa da sluzi za primjer drugim neodgovornim licima.

sramota

14.11.2017. 17:33
IMA LI KOMUNALNA POLICIJA IKAKVU ODGOVORNOST? SRAMOTA!

mihret

14.11.2017. 17:32
Sto bi se komunalna policija bavila time, kad su to sve uhljebi. Tu su samo da primaju platu i da se bave nekim trivijalnim stvarima a ne onim cime bi se trebali baviti tj zivotnom sredinom, kaznjavanjem svakog ko na ovako brutalan nacin zagadjuje okolis. Da vidimo sta ce se uraditi povodom ovakvih stvari gdine nacelnice bijeljine jer da si gradonacelnik uradio bi nesto povodom i one deponije , onog rugla skoro reci u gradu od koga ne mozemo disati ni otvoriti prozore ljeti.

Ptica

14.11.2017. 17:20
Komunalna policija bi mogla .malo i na teren u MaluObarsku selo 3 km od grada ima daleko najvecu deponiju u opstini udaljenu od prvih kuca 300m a selo nema vodovod

paraziti

14.11.2017. 17:18
Može li neko da kaže je li vidio bilo kakvu korist od ovih komunalnih policijaca od momenta kako su formirani pa do sada ?

Jovo

14.11.2017. 17:04
E moja komunalna policijo,mozete na 5 jezera djeci ukloniti kos za kosarku,slati policiju da plasi djecu jer djeca galamme,ne dozvoljavajuci da se djeca igraju na ulici jer naravno grad nije napravio djeci odgovarajuce terene,znate doci na poziv tada vaseg nacelnika sluzbe da se djeci sve to ukloni jer naravno smeta nacelnikovom tati i mami djecija graja. Sram da vas bude komunalna policijo uklanjate djeci kos i golice za fudbal koji su roditelji finansirali da bi se djeca igrala, a vidite sta vam ljudi rade,zagacuju okolinu vode smeca imate na kanalu strasno primate plate za sta ? Sram vas bilo

Nikola

14.11.2017. 17:00
U Evropi prave kvalitetan asfalt od potošenih guma.

mihret

14.11.2017. 16:12
@gradjanin Radi kako da ne radi, radi za sebe. Sto bi se bavila ovim glupostima , sta ih briga za zivotnu sredinu.

gradjanin

14.11.2017. 15:25
Radi li sta komunalna policija!?
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.