InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Kasarna “Vojvoda Stepa Stepanović”: Dan otvorenih vrata

Izvor: BN TV
14.11.2017 13:53
0

Ministarstvo odbrane BiH i Oružane snage BiH i ove godine obilježavaju 1. decembar - Dan Oružanih snaga Bosne i Hercegovine. Tim povodom u kasarni “Vojvoda Stepa Stepanović” u Bijeljini predstavnici 3. pješadijskog bataljona organizovali su Dan otvorenih vrata.FOTO: BN TV


Dan otvorenih vrata organizovan je sa ciljem da se stanovništvu približi rad oružanih snaga i predstavi ono čime ove jedinice raspolažu, rekao je major Roberto Gašić, komadant 3. pješadijskog bataljona.

Danu otvorenih dana prisustvovali su učenici bijeljinskih osnovnih i srednjih škola koji su bili zainteresovani za oružje i ostala sredstva koje koristi vojska, a neki su i sami priznali da imaju želju da upišu Vojnu akademiju.

Ovo je jedna u nizu aktivnosti u obilježavanju Dana oružanih snaga, a kroz bijeljinsku kasarnu u okviru ove aktivnosti prošlo je nekoliko stotina učenika.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.