InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Bijeljinac Lazar Marković vicešampion Balkana u karateu

Izvor: InfoBijeljina.com
14.11.2017 13:39
0

Na prvom otvorenom školskom prvenstvu “Balkanske školske igre” održanom juče u Novom sadu, nastupajući za Osnovnu školu “Sveti Sava” iz Bijeljine, mladi karatista Lazar Marković osvojio je laskavu titulu vice šampiona.FOTO: InfoBijeljina


Lazar je karatista KK “Šampioni” iz Bijeljine i ovo je njegova treća uzastopna medalja na ovakvim takmičenjima. Ovom osvojenom medaljom svrstava se u red najtrofejnijih karatista današnjice u uzrasnoj dobi od 11 – 14 godina. 

Na ovom takmičenju, na kojem je učešće uzelo preko 500 takmičara iz 10 država svijeta, Osnovna škola “Sveti Sava” iz Bijeljine predstavila se u najboljem svjetlu upravo zahvaljujući njenom predstavniku Lazaru Markoviću.

Lazar se po povratku sa ovog takmičenja, zajedno sa svojim klupskim drugarima, priprema za novo Balkansko prvenstvo koje će se održati u decembru.

Piše: Snežana MiloševićPratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.