InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Otvoren rekonstruisani objekat Policijske stanice /FOTO/

Izvor: InfoBijeljina.com
14.11.2017 12:31
4

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik Policijske uprave Bijeljina Žarko Ćosić svečano su danas otvorili rekonstruisani objekat Policijske stanice Bijeljina dva, u čiju je adaptaciju uloženo više od 200.000 KM.FOTO: InfoBijeljina"Bijeljina, poslije Banjaluke, ima najbrži razvoj i najveći priliv stanovništva i zbog toga je u ovom gradu otvorena i druga policijska stanica, jer policija mora da bude na usluzi građanima i njen najvažniji zadatak je bezbjednost građana", rekao je Lukač nakon svečanosti i osveštanja novog objekta u centru grada. 

Ministar je ocijenio da je bezbjednost građana Republike Srpske zadovoljavajuća i istakao da je broj krivičnih djela u svim segmentima u opadanju, dok je rasvijetljenost krivičnih djela u Srpskoj sve veća. 

"Ima mnogo operativnih akcija koje daju rezultate u borbi protiv organizovanog kriminaliteta i uvijek smo na visini zadatka po pitanju borbe protiv terorizma, a tako će i ostati", poručio je Lukač.

On je zaključio da nastojanja i aktivnosti policije Republike Srpske u borbi protiv terorizma, u saradnji sa drugim agencijama u BiH, daju rezultate i obezbjeđuju zadovoljavajući bezbjednosni ambijent. 

Zamjenik načelnika Policijske uprave Bijeljina Jovica Vasilić poručio je na svečanosti da će policija stručnošću, odgovornošću i profesionalizmom i dalje raditi na očuvanju stečenog nivoa bezbjednosti, na dobrobit građana Bijeljine. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Ja

14.11.2017. 18:09
Prvo Ministar nije pogresio u ulici jer je ulica bila blokirana i za tu priliku bila prilagodjena namjeni.Nakon otvaranja stanice policije saobracaj se vratio u normalu.Toliko za ove neupucene.

Mirko

14.11.2017. 17:46
Ovo je primjer kako se trebaju postovati saobracajni znaci i propisi.Kako ga postuje ministar i njegovi soferi tako trebaju i ostali gradjani.

Školarac

14.11.2017. 13:59
Ljudi moji, vidite li Vi, da je ministar stigao pred novu stanicu jednosmijernom ulicom, al iz suprotnog smijera?

O moj Bože

14.11.2017. 12:44
Da ih otvore i 10, nikakve vajde nemamo. Mene auto neki dan za malo da udari pored te iste policijske stanice i to u vreme kada deca idu u školu.
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.