InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Dječiji hor „Srbadija“ premijerno izveo operetu

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
12.11.2017 22:13
0

Dječiji hor „Srbadija“ iz Bijeljine danas je u Centru za kulturu u Loparama premijerno izveo dječiju operetu "Vuk na sudu".FOTO: InfoBijeljinaPod dirigentskom palicom Jelene Milićević Trakilović publika je u ovom podmajevičkom mjestu imala nesvakidašnju priliku da sat vremena uživa u koncertu koji je dio projekta "Srbadije" "Dječija opera". 

Dječiji hor ima 50 članova uzrasta od četiri do 12 godina. 

Direktor Centra za kulturu u Loparama Mirko Stević pozdravio je goste i zahvalio Dječijem horu i "Srbadiji" na nastupu, kojem je prisustvovala i dirigent svjetski proslavljenog Hora "Srbadija" Desanka Trakilović. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.