InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Suđenje za pokušaj ubistva u Bijeljini: U masovnoj tuči Alen Šubert ranjen u grudi

Izvor: avaz.ba
12.11.2017 14:48
0

U Okružnom sudu u Bijeljini u petak je nastavljeno suđenje Rokiju Hidanoviću (23), optuženom za pokušaj ubistva Bijeljinca Alena Šuberta (42), koji se ranije zvao Izet Beganović i koji trenutno živi u Njemačkoj.



FOTO: avaz.ba


U masovnoj tuči ispred restorana “Semberski salaš”, koja se dogodila 9. avgusta ove godine, učestvovalo je dvadesetak osoba.

Hidanović je ranio Šuberta u predjelu grudi. Šubert je izjavio da je u restoran “Semberski salaš” došao sa svojim sinom, bratom Muhom Beganovićem i njegovim sinom.

– Prije nego što smo ušli u restoran, naišao je Arif Štrošajn (54) s Elvirom Husićem (34) te je moj brat upitao Elvira Husića zašto tuče žene, moju ženu i moju snahu. Oni su tada naletjeli na nas i nastala je masovna tuča – ispričao je Šubert, izjavivši da je u jednom trenutku iz pravca bazena izletio Roki Hidanović i počeo pucati prema njima.

Vidak Simić, vještak medicinske struke, naveo je da je ispaljeno više hitaca, jer je nakon pucnjave pronađeno osam čahura ispred restorana i klupe. Vaska Drašković, neuropsihijatar, izjavila je da je u trenutku pucnjave optuženi reagovao impulsivno, kako, inače, reaguju osobe sa poremećajem u ponašanju.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.



Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.