InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Krv donirali učenici i profesori Ekonomske škole

Izvor: semberskenovine.ba
12.10.2017 14:19
0

Na Odjeljenju transfuziologije bijeljinske bolnice „Sveti vračevi“ učenici i profesori Ekonomske škole donirali su krv.FOTO: semberskenovine.ba


Akciju su organizovali Aktiv profesora fizičkog vaspitanja i Savjet učenika Ekonomske škole.  Krv su donirali 61 punoljetni učenik Ekonomske škole i četiri profesora ove srednje škole. 

Doktori Odjeljenja transfuziologije bijeljinske bolnice izrazili su zahvalnost učenicima i profesorima na ovom humanom gestu, izražavjući očekivanje da će i druge škole organizovati slične akcije dobrovoljnog darivanja krvi.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.