InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Bijeljina: Besplatni pregledi i prevoz za sve posjetioce Sajma zdravlja 26. i 27. oktobra

Izvor: InfoBijeljina.com
12.10.2017 09:22
0

Prvi sajam zdravlja i zdravog načina života u RS - Kompanija Boksit a.d. biće održan 26. i 27. oktobra ove godine u Etno selu Stanišići u Bijeljini.FOTO: InfoBijeljina


Za učešće na ovom Sajmu već su se prijavile mnoge eminentne ustanove, instituti, bolnice, domovi zdravlja, farmaceutske kuće, estetski saloni itd. 

Oni će posjetiocima Sajma predstaviti svoje usluge, pokazati šta i kako rade, a neki će i poklanjati vaučere sa popustom na svoje  usluge. Osim toga, na Sajmu će posjetioci moći besplatno da urade analize krvi, besplatno da izmjere pritisak, holesterol ili šećer.

Takođe besplatno, građani će moći da prisustvuju predavanjima eminentnih stručnjaka iz oblasti kardiologije, hirurgije, pedijatrije i drugih oblasti medicine.

Sa Gradskog trga, do Etno sela Stanišići, u dva dana održavanja Sajma, građane će besplatno prevoziti sajamski autobus.Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.