InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

YouTube postaje društvena mreža?

Izvor: B92
12.08.2017 13:11
0

YouTube aplikacija na pametnim telefonima uskoro će imati mnoštvo novih opcija, među kojima su čet opcije i mogućnost djeljenja videa sa 30 prijatelja.FOTO: pixabay.com


Time se YouTube praktično pretvara u društvenu mrežu poput Facebooka. To će omogućiti jednostavnije, brže i zabavnije djeljenje videa na pametnom telefonu, navodi se na službenom blogu YouTube-a, i dodaje da će opcija djeljenja videa preko drugih aplikacija i dalje ostaje dostupna, prenosi The Verge. 

Inače, ova opcija je u maloj grupi korisnika bila predstavljena još sredinom prošle godine, a pošto se pokazala kao dobra, uskoro bi trebalo da postane dostupna cijelom svijetu. 

Pored ovoga, biće uvedena i opcija zajedničkog gledanja videa, čime YouTube korisnicima želi da omogući da u realnom vremenu komentarišu ono što gledaju.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.