InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Prijavljivanje za grčke stipendije do 11. septembra

Izvor: Glas Srpske
07.08.2017 09:32
0

Studenti iz Republike Srpske imaju priliku do 11. septembra da se prijave za usavršavanje grčkog jezika, jer državna Fondacija za stipendiranje te zemlje planira dodijeliti 50 stipendija za kurseve i seminare modernog grčkog jezika za akademsku 2017/2018. godinu.FOTO: Glas Srpske


Trajanje ovog školovanja je najmanje osam mjeseci i u okviru tog programa mladima će biti ponuđen poseban kurs modernog grčkog jezika i kulture, organizovan na tamošnjim univerzitetima.

- Kursevi počinju u oktobru ove godine, a završavaju u maju iduće - navedeno je na sajtu banjalučkog univerziteta, na kojem zainteresovani mogu pronaći internet adresu sa detaljnim informacijama o tim stipendijama, kao i prijavni formular.

Uz ovaj kurs, studenti željni znanja i novih iskustava imaju mogućnost da se do 1. oktobra prijave i za novi dodiplomski-postdiplomski program stipendija za studiranje.

Iz ambasade Grčke u BiH navode da su iz tog programa isključeni jedino fakulteti likovne umjetnosti i teologije.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.