InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Zbog požara obustavljen saobraćaj na putu Trebinje - Ljubinje

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
17.07.2017 13:12
0

Zbog požara u opštini LJubinje obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Trebinje-LJubinje, na području sela Kotezi i sela Obzir, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.FOTO: N1


Vozačima se zbog toga preporučuje alternativni putni pravac Trebinje-Bileća-LJubinje. 

Dopisnik Srne javio je sa terena da vatra, gusti dim i plamen ugrožavaju saobraćaj na putu Trebinje-LJubinje, a ukoliko vatra pređe preko ove dionice biće ugrožena mnoga ljubinjska sela, ali i grad Trebinje. 

Na terenu su ljubinjski i trebinjski vatrogasci, šumari obje opštine i policija, koji vozače upozaravaju na opasnost. 

Vatra gori neposredno uz magistralu, a veliki broj ljudi i vatrogasaca ulaže nadljudske napore da vatra ne pređe put i i zahvati visoku šumu. Veoma teška situacija i prema selu Pustipusi, gdje se vatra spušta prema kućama. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.