InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

U Brijesnici otkrivena plantaža indijske konoplje /FOTO/

Izvor: InfoBijeljina.com
17.07.2017 09:04
2

U akciji Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina u mjestu Brijesnica, nadomak Bijeljine, pronađena je plantaža indijske konoplje, potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji.FOTO: InfoBijeljina"Operativnim radom na terenu policijski službenici su pronašli plantažu sa zasadom biljne materije koja asocira na indijsku konoplju, te su pronašli 22 stabljike koje su izuzeli uviđajem", rekli su za InfoBijeljina u Policijskoj upravi.

Iz policije dodaju da su takođe pronađeni i predmeti koji se dovode u vezi sa krivičnim djelima iz oblasti zloupotrebe droga.

U toku je istraga na pronalasku lica koja se dovode u vezu sa zasadima indijske konoplje.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Akademac

17.07.2017. 17:11
Hvataju duvace i salju ih na robiju dok rade za dilere kokaina i heroina (jer naravno tu je lova). To nam je realnost.

Bijeljina

17.07.2017. 11:55
Dok drugi legalizuju kod nas se policija specijalizovala samo za travu. Kriminal cvjeta na sve strane a oni hapse i uništavaju uzgajivače. Jadna je Policija RS i njeni inspektori. Hapsite Miću, Dodika, Mijuca, Dokića, Vojina Mitrovića i ostale. Ostavite na miru ljude koji zlo ne čine!
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.