InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Bijeljinac za godinu zaradio milion KM, našao se među rekorderima

Izvor: capital.ba
14.07.2017 21:01
4

Rekordnu zaradu u Republici Srpskoj, od čak 6,79 miliona KM, u prošloj godini ostvario je jedan Banjalučanin baveći se trgovinom, otkriva portal Capital.FOTO: capital.ba


Prema podacima Poreske uprave RS najveće prihode u prošloj godini obveznici su ostvarili od samostalne djelatnosti, od kapitala i po osnovu ličnih primanja u bankarskim organizacijama.

Među deset obveznika sa najunosnijim primanjima, čak sedam ih je iz Banjaluke, dva iz Laktaša i jedan iz Bijeljine.

Drugi na listi je takođe Banjalučanin koji je od „kapitalnih dobitaka“ ostvario dohodak od 1,6 miliona KM.

Slijede ga dva Banjalučanina sa po 1,5 miliona KM koji su taj dohodak ostvarili od samostalne djelatnosti, a zatim još jedan Banjalučanin koji je lani inkasirao 1,07 miliona KM od prodaje poslovnih prostora i stanova.

Stanovnik Bijeljine koji je ostvario „dohodak od kapitala“ od 1,04 miliona KM nalazi se na šestom mjestu, a slijedi ga još jedan Banjalučanin sa dohotkom od 1,03 miliona KM koji je ostvario po osnovu ličnih primanja u oblasti bankarstva.

Po osnovu dohotka od kapitala stanovnik Laktaša zaradio je 965.724 KM. Na devetom mjestu je još jedan Banjalučanin sa 880.714 KM koje je zaradio po osnovu ličnih primanja u bankarstvu, a posljednji na listi deset najvećih primanja je stanovnik Laktaša sa 745.427 KM. On je ovaj dohodak ostvario od smostalne djelatnosti odnosno djelatnosti proizvodnje hljeba, peciva, svježe tjestenine i kolača.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Privatnik Rahman

14.07.2017. 22:50
ja znam čoeka što ustaje u 5 da ide na bankomat i izvlači pare ... od muke!

bijeljina

14.07.2017. 22:15
Kakav bo Nešković, takvi ne prikazuju profit u punom obimu, ovo je neki kome su samo legle pare sa budžetskog računa na račun od firme. Najvjerovatnije neki tender efendija

goran

14.07.2017. 22:10
Nije Nešković. Ovaj čovjek nije poznato ime u Bijeljini.

Nekoizmase

14.07.2017. 21:40
Neskovic? Sta ce, ne bavi se covjek informatikom i tehnologijama buducnosti, normalno da ce zaraditi pare... A ne da reinstalira pc za 20 maraka ... Sto je maksimum informatike u kasabi.
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.