InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Za deset hiljada sadnica 20.000 KM

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
19.05.2017 15:28
0

Opština Ugljevik finansiraće sa 20.000 KM iz ovogodišnjeg budžeta sadnju deset hiljada sadnica cvijeća u proljećnjoj, ljetnoj i jesenjoj sadnji u užem gradskom jezgru.FOTO: InfoBijeljina


Zamjenik načelnika opštine Ugljevik Cvjetana Dragonjić najavila je da će učenici osnovnih i srednje škole ove podmajevičke opštine 5. juna, na Svjetski dan zaštite životne sredine, na trgu saditi cvijeće. 

"Sadnjom cvijeća činimo ljepšim izgled Ugljevika i na taj način štitimo i čuvamo našu životnu sredinu, koju ćemo zajedno sa osnovcima i srednjoškolcima na Svjetski dan zaštite životne sredini i obilježiti", rekla je Dragonjićeva. 

U Ugljeviku je trenutno u toku sadnja begonija, kadifa i salvija, čime je počelo uređenje grada, a u narednom periodu biće zasađene ljubičice i druge vrsta cvijeća, zavisno od sezone. 

Prema riječima Nikole Radovanovića, vlasnik plastenika "Radovanović" koji obavlja ovogodišnju sadnju, ovaj plastenik održava i postojeće sadnje ruža, šimšira i ostalog zelenila u Ugljeviku. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.