InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Vanredne inspekcijske kontrole u Bijeljini

Izvor: Gradska uprava
19.05.2017 13:31
6

Odjeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave Grada Bijeljina pokrenulo je vanrednu kontrolu u deset predškolskih ustanova, 13 osnovnih i šest srednjih škola, na fakultetima i u domovima za djecu, omladinu i stare na području Grada.FOTO: InfoBijeljina


U kontrolu je uključena gradska Zdravstvena inspekcija i Inspekcija za hranu, sa ciljem provjere nivoa higijene i kvaliteta hrane.

- S obzirom na to da je higijena važna oblast zdravstveno-sanitarnog nadzora, gradska Zdravstvena inspekcija će izvršti inspekcijske preglede u pomenutim ustanovama na području Grada Bijeljine. U isto vrijeme će i gradska Inspekcija za hranu izvršiti inspekcijski nadzor nad prometom hrane i pružanjem ugostiteljskih usluga u ovim ustanovama, kao i u objektima koji se nalaze u blizini škola i predškolskih ustanova - istakao je načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove Boban Jovičević.

On je istakao da je preventivan i korektivan vid kontrola, odnosno blagovremen i učestali inspekcijski nadzor u oblasti prometa i zaštite zdravlja, kao i inspekcijski nadzor u oblasti građevinarstva i zaštite životne sredine, veoma bitan za lokalnu zajednicu.

- Odjeljenje za inspekcijske poslove pokrenuće još nekoliko vanrednih kontrola, da bismo provjerili da li se i u kojoj mjeri subjekti koji su predmet inspekcijskog nadzora pridržavaju zakonskih propisa - pojasnio je Jovičević.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Dragan

19.05.2017. 23:51
Provjeravali ili ne isto je. Kad kane para u ruku sve se zaboravi.

Tanja

19.05.2017. 21:38
I Gradsku upravu grada Bijeljina, jedan covek prima dve plate iz istog budzeta, a predsednik je Gradske organizacije porodica poginulih. I tamo treba otici.

Weisel

19.05.2017. 16:15
Mogu jos mozda koji mjesec a kad nebude vise radne snage i privatnika morace sami sebi otkaze podijeliti .. Nema nacina za punjenje budzeta dosao je kraj i ove vanredne i nevanredne kontrole to nece omoguciti

Gost

19.05.2017. 15:00
Provjerite malo Maraton, ne izdaju racune nikad, a dzubox guta pare ..

Станоје

19.05.2017. 14:19
У школама нажалост хигијена је појам јер нема хигијене.Прашина смеће а поред тоалета у већим школама се проћи не може а камо ли ући у њих,требају гас маске.Неће ни да купе ни мало хигијенских средстава него само шлауф и сапирај.

Goran

19.05.2017. 13:47
Provjerite malo LS markete
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.