InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Pavlović: Ostavka u Senatu Srpske

Izvor: BN TV
19.05.2017 10:36
4

Nakon svakodnevnog razmišljanja o Republici Srpskoj i BiH, posle nas, zaključio sam da je nužno u sve segmente ovdašnjeg društva početi uključivati mnogo više i brže mladih i hrabrih ljudi, koji pozitivnije misle od starosti nudeći spas svima nama kroz njihove vizije kvalitetnijeg života.FOTO: BN TV


Ovo stoji u dopisu za podnošenje neopozive ostavke na mesto senatora, koju je, u utorak, potpisao Slobodan Majkl Pavlović, biznismen iz Čikaga, rodom iz Popova, kod Bijeljine, graditelj mosta na Drini, osnivač Univerziteta "Slobomir", vlasnik "Pavlović banke" i Mlinsko pekarske industrije u rodnoj Semberiji.

"Podnosim neopzivu ostavku na mesto senatora u Senatu Republike Srpske, uz želju da se na buduća upražnjena mesta, stvorena ostavkama, u važnijim institucijama našeg društva otvore prostori za visoko obrazovanu mladost neopterećenu hipotekama prošlosti, koje vidljivo guše lepše perspketive dolazećim generacijama", stoji u Pavlovićevom svojeručno potpisanom dopisu.

Pavlović poručuje Dodiku da „trenutna težina događaja u vlastitom životu i radu traži od njega, ali i od Vas/Dodika prim.a) ovakve iskorake radi novih generacija koje su, s razlogom, ljute na ovakvu današnjicu“.

Advokat Dušan Tomić, koji je zastupao u više predmeta Pavlovića, a sada sa njim kontakrira kao prijatelj kaže za Bn televiziju da se sa biznismenom dogovio da ovaj dopis lično odnese u Tužilaštvo BiH i amaeričku ambasadu u Sarajevu.

"Slobodan je rekao da će on potpisanu neopozivu ostavku da pošalje predsedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku."

"Slobodan inače ima i BiH i državljanstvo Sjedinjenih Država. Moj prijatelj Pavlović je u velikim nevoljama, kojima su drugi kumovali i kumuju, a sada tražimo put da sačuva što se da sačuvati u ovako smutnim vremenima."


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Sodom von Gomorr

19.05.2017. 23:43
hvala na brizi za mlade, obrazovane i hrabre, ali u svim institucijama oni trebaju upravo suprotne ljude- neobrazovane, matore, ako ne biološki onda bar u glavi i ambicijama, i nehrabre ziceraše koji ne znaju da prežive bez državnog posla. Tako da ništa od tog, to su želje za mis sveta.

Pero

19.05.2017. 20:59
Malo se druzi s ovim kvazi-advokatom, malo ne druzi... Dogovorite se jednom

Dare

19.05.2017. 14:20
Pravo pisem "Onaj ko je pisao" ili samo kopirao sa drugog portala! Nekad nije lose procitati prije objavljivanja.

Cz. 99

19.05.2017. 10:42
Što smo se nasekirali, matora lopovcina.
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.