InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Student odrepovao diplomski na Harvardu

Izvor: N1
19.05.2017 09:18
0

Student na prestižnom američkom univerzitetu Harvard za diplomski rad iz engleskog predao je svoj debitantski rep album, za šta je dobio visoke pohvale.FOTO: N1


Zvaničnici univerzitet su rekli da je Obasi Šo prvi student u istoriji tog univerziteta koji je na odsjeku za engleski za diplomski rad predao rep album, prenio je Asošijetid pres.

U albumu se spominju "Kenterberijske priče" Džofrija Čosera iz 14. vijeka, kao i drugi literarni klasici.

Šo je dobio ocjenu "A-", što će mu obezbjediti da diplomira s najvišim počastima. On je rekao da je iznenađen pozitivnim rekacijama s Harvarda.

List Harvard gazet prenio je da je Šo odrastao u Atlanti slušajući hrišćanski rep, ali da je prije dvije godine počeo da sluša Kendrik Lamara i Čens d repera koji su stekli popularnost pjesmama o problemima crnaca u Americi.

On je posebno cjenio njihovu spremnost da se upuste u "pitanja rase, vjere i crnačkog identiteta" što je našlo odjek i u njegovom diplomskom.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.