InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Naredne godine domaćini „Učiteljijade“

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
18.05.2017 13:43
0

Pedagoški fakultet u Bijeljini sljedeće godine u maju biće domaćin „Učiteljijade 2018“, koja će okupiti studente učiteljskih fakulteta iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Republike Srpske i Federacije BiH.FOTO: InfoBijeljina


Bijeljinski pedagoški fakultet Univerziteta Istočno Sarajevo od prošle godine je punopravan član Asocijacije učiteljskih fakulteta Srbije.

Dekan Pedagoškog fakulteta u Bijeljini Dalibor Stević rekao je Srni da su studenti ove visokoškolske ustanove osvojili dva druga mjesta u sportskim takmičenjima na "Učiteljijadi 2017", održanoj proteklog vikenda u Somboru.

On je dodao da je Fakultet predstavljalo 16 studenata koji su se takmičili u muškom fudbalu, košarci i stonom tenisu, dok su djevojke igrale stoni tenis i odbojku.

"Bili smo najmalobrojnija ekipa, ali smo uspjeli da osvojimo dva druga mjesta - u ženskoj odbojci i muškom stonom tenisu", rekao je Stević.

On je naveo da je ovo lijep uspjeh, ali da na prvom mjestu nisu sportski rezultati, već druženje studenata i razmjena iskustava.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.