InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Bogat program u Muzeju Semberije

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
17.05.2017 13:30
0

Muzej Semberije u Bijeljini najavio je bogat umjetnički i zabavni program za tradicionalno obilježavanje "Noći muzeja" u subotu, 20. maja.FOTO: InfoBijeljina


Program počinje u 17.00 časova edukativnom radionicom za djecu i roditelje "Arheolog ili paleontolog - pitanje je sad!", gdje će se prisutni na kreativan i zanimljiv način upoznati sa zanimanjem arheologa i paleontologa. 

U 19.15 časova publika će moći da uživa u koncertu učenika Osnovne muzičke škole "Kornelije Stanković", a u 20.00 časova biće otvorena izložba "Peglanje /ni/je robija" čiji su autori Tanja Lazić i Snježana Antić iz Muzeja Semberije. 

Izložba prikazuje mnoštvo neobičnih i uglavnom nepoznatih činjenica o prvim pokušajima da se tkanina ispravi i uglača. 

"Noć muzeja" u Bijeljini obogatiće koncert Hora "Srbadija" u 20.30 časova, kao i scenski prikazi u izvođenju gradskog teatra "Ubuntu" od 22.00 časa, a od 1.00 čas iza ponoći publiku će u Muzeju Semberije zabavljati bijeljinski bend "Arka". 

Za najmlađu publiku od 18.00 časova biće prikazan crtani film, a u 20.00 časova u Muzeju Semberije najavljeno je i održavanje kviza. 

Muzej Semberije u Bijeljini dvanaesti put obilježava "Noć muzeja", jedinstven umjetnički spektakl koji se realizuje u više od 3.000 muzeja u više od 30 evropskih zemalja. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.