InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Zvornik: Saobrćaj otežan, za kamione obavezna zimska oprema

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
21.04.2017 09:27
0

Magistralni i regionalni putevi na području regije Birač su prohodni, uprkos snježnim padavinama, ali je saobraćaj otežan, posebno na prevojima Han pogled i dionici puta Šekovići-Kaštelj, saopšteno je danas iz preduzeća "Zvornikputevi".FOTO: Sarajevo-RS.com


Na prevoju Han pogled visina snijega izvan kolovoza iznosi 35 centimetara, a na pravcima Milići-Skelani i Šekovići-Kaštelj 25 centimetara. 

Za kamione tegljače i sa prikolicom obavezna je zimska oprema na dionici magistralnog puta Vlasenica-Han Pijesak. 

Na ostalim pravcima birčanske regije u visinskim predjelima ima ugaženog snijega, dok su u nižim krajevima kolovozi mokri i mjestimično zasnježeni. 

Vozačima se skreće pažnja da budu oprezni, posebno u usjecima i zasjecima gdje su mogući odroni. 

Ekipe "Zvornikputeva" su na terenu.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.