InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Završen remont trafo-stanice Kozluk

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
20.04.2017 20:54
0

Radnici Elektro-Bijeljine uspješno su i u najavljenom roku završili godišnji planski remont 35-kilovoltne trafo-stanice "Kozluk" i 3.000 potrošača na ovom području ponovo su snabdjeveni električnom energijom, rekao je Srni portparol "Elektro-Bijeljine" Slobodan Đalamić.FOTO: InfoBijeljina


Zbog radova su u periodu od 9.00 do 17.00 časova bez struje bili potrošači u Kozluku, Tršiću, Tabancima, Roćeviću, Pađinama, Skočiću, Kiseljaku, Jasenici i Trnovici. 

"Ovim remontom stvoreni su uslovi za kvalitetno snabdijevanje, a kupcima izražavamo veliku zahvalnost na razumijevanju, kao i radnicima koji su radili na remontu jer su posao kvalitetno i odgovorno obavili u veoma složenim vremenskim uslovima", naveli su iz "Elektro-Bijeljine".


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.