InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Sutra pred odbornicima izvještaj o radu gradonačelnika

Izvor: InfoBijeljina.com / SRNA
20.04.2017 14:19
5

U Skupštini grada Bijeljina sutra će biti razmatran izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave u prošloj godini i prijedlog novog statuta grada.FOTO: InfoBijeljina


Pred odbornicima će se naći i prijedlog odluke o kratkoročnom zaduženju grada od 600.000 KM kako bi se izmirili dugovi za podsticaje poljoprivrednicima iz prošle godine. 

Na aprilskom zasjedanju Skupština grada trebala bi dati saglasnost na uvođenje strateškog partnera koji će preuzeti poslovanje Apoteke Semberija, a biće raspravljano i o stanju u Banji Dvorovi tokom razmatranja izvještaja o radu Banje u prošloj i planu rada za ovu godinu. 

Dnevnim redom predviđeno je razmatranje izvještaja o radu institucija kulture u gradu, Biblioteke, Muzeja, Centra za kulturu i SKUD Semberija, kao i informacija o stanju elektroeneretike na području Bijeljine. 

Na sjednici Skupštine grada izvještaje o radu u prošloj godini i programima rada za ovu godinu podnijeće i Agrarni fond, Turistička organizacija i gradski vrtić. 

Početak sjednice Skupštine grada Bijeljina zakazan je za sutra u 10.00 časova, u skupštinskoj sali u zgradi Gradske uprave. 


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari

Interceptor

20.04.2017. 22:18
Ulice se raspale,novac zalutao negdje.

Bn

20.04.2017. 20:02
Koliko je uzeo od naroda SEMBERIJE neka se izvjestaj da.

NEŠTO SLIČNO

20.04.2017. 19:50
Jedino za lepotu može da dobije priznanje.

Ptica

20.04.2017. 19:08
Molim odbornike da mu se dodjeli medalja za hrabrost koju su dobijali pali borci jer toliko brine o njihovoj djeci da je to za medalju

pera pekar

20.04.2017. 16:40
Ahahahahahahahahahahahahahahhahaaha Sutra je dan kad cemo saznati da je nas mili i premili, mudri i premudri, cesnejsi micone radio bolje od blazenopocivseg patrijarha Pavla.
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.