InfoBijeljina
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Sarajevo: Pretresi zbog droge, uhapšena 22 lica

Izvor: srna
20.03.2017 12:56
0

Sarajevo - Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo i Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ pretresli su stambene, poslovne i pomoćne objekte na 34 lokacije u ovom kantonu i uhapsili 22 lica osumnjičena da su u proteklom periodu počinila više krivičnih djela organizovanog kriminala u vezi sa proizvodnjom i trgovinom droge.FOTO: glassrpske.com


Prilikom pretresa u akciji pod kodnim nazivom "Praznik" pronađena je i oduzeta veća količina droge, opreme za proizvodnju i preprodaju droge, mobilnih telefona, računarske opreme, novca, vatrenog oružja, municije, eksplozivnih naprava, dokumentacije i jedan putnički automobil, saopšteno je i MUP-a Kantona Sarajevo.

Nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnih djela i lica osumnjičenih za njihovo izvršenje, kao i na pronalasku još 10 osumnjičenih lica za kojima se traga.

Uhapšeni su osumnjičeni da su počinili više krivičnih djela organizovanog kriminala u vezi sa krivičnim djelom ovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i krivičnim djelom posjedovanje i omogućavnaje uživanja opojnih droga.


Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Komentari
Ostavite komentar
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.